GET ONLINE. GET STARTED. (EENMALIG)

Met het programma GET ONLINE. GET STARTED. krijg je één jaar lang online inspiratie, kennis, inzichten en tools op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, leiderschap en zakelijk succes.

GET ONLINE. GET STARTED. (EENMALIG)

YIMMER DÉLIA VOORHOEVE

Soms heb je hulp van buitenaf nodig om jezelf verder te ontwikkelen wanneer je zelf het gevoel hebt dat je tegen een muur aanloopt. Bij YIM voel ik me écht gehoord en krijg ik de energie en ondernemersmentaliteit terug die ik in mijn directe omgeving vaak mis. Binnen de groep raak ik geïnspireerd en krijg ik na elk coachgesprek kriebels om aan de slag te gaan om mijn doelen te behalen. Met de juiste mensen om je heen kan ik enorm ver komen.

YIMMER SVEN ALKEMADE

Bij YIM heb ik geleerd om nooit te stoppen met dromen, maar juist groots te dromen. Leg de lat realistisch hoog, zodat je ook echt kunt waarmaken wat je belooft, naar jezelf en naar anderen. Want je business kan pas groeien als jij dat ook doet. Als je als jonge ondernemer het idee hebt dat je er alleen voor staat, dan kan ik zeggen dat de gesprekken met andere jonge ondernemers en coaches bij YIM voelen als thuiskomen. Persoonlijke coaching is essentieel om in mijzelf en mijn business te investeren.